Wat doen wij

Wij maken een betere verbinding tussen de inkoopbehoefte van uw organisatie en de leveranciersmarkt. We laten organisaties en mensen groeien in hun ontwikkeling en maken hierdoor slimmer gebruik van de mogelijkheden van de leveranciersmarkt. Hierbij geven we richting aan het gewenste resultaat en gaan samen met opdrachtgevers de verbeteringen op een duurzame manier realiseren. Geen 'hit and run' relatie, maar een samenwerking vanuit het lange termijn perspectief.

Onze expertise heeft betrekking op adviseren over organisatie- en procesverbeteringen, het tijdelijk vervullen van vacante functies, uitvoeren van projectmanagement en aanbestedingsprojecten, implementeren van duurzaam en maatschappelijk verantwoord inkopen en het verzorgen van workshops, training & coaching van medewerkers.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van diepe en brede expertise over het hele inkoop- en contractmanagementproces en supply chain management. Schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau is de kracht. Adviezen worden direct toepasbaar gemaakt voor gebruik in de praktijk. Succesvolle werkervaring in de diverse markten is aanwezig: bij productiebedrijven in de profitsector én bij non-profit organisaties, zoals gemeenten, onderwijsinstellingen en de nutssector. De opgedane ervaring met verander- en 'lean'management komt hierbij goed van pas.

We zijn nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. We beschikken hierdoor over een breed scala van actuele kennis. Voorbeelden hiervan zijn kennis en ervaring met prestatie-inkoop, categorymanagement, Value Sourcing, contractmanagement, de nieuwe aanbestedingswet  en maatschappelijk verantwoord inkopen. Ook met verandermanagement hebben we de nodige ervaring.
Maar ook  voor het verbeteren van uw inkooporganisatie en medewerkers, het kapitaal van uw organisatie, bent u aan het juiste adres. Bijvoorbeeld door training en coaching. Het ondersteunen bij het uitvoeren van een zgn. vlootschouw is hierbij ook een mogelijkheid. Een vlootschouwtool is beschikbaar om de conditie van uw afdeling in kaart te brengen. Op basis van de resultaten hiervan stellen we een team-ontwikkelplan op om de gewenste richting vorm te geven.