Wie zijn wij

De naam 'Alacritate'  is afkomstig uit het Latijn. Het betekent 'bevlogenheid'; en 'alacri' betekent 'vrolijk'. De basis voor ons werk: vrolijk en bevlogen. Met bezieling aan het werk. Het bedrijf is opgericht medio 2012.


'Bevlogenheid (engagement) stelt organisaties in staat superieure prestaties neer te zetten en concurrentievoordeel te behalen'. 'Bevlogen medewerkers zijn de juweeltjes van uw organisatie. Deze groep medewerkers werkt met passie, werkt harder, stelt zich effectiever, efficiënter en klantgerichter op en levert hogere kwaliteit.' (Bron: Effectory)

Alacritate beschikt in de persoon van Marco Verheijen over een brede inkoop- en managementervaring in zowel de (semi)-publieke als private sector. Hij past deze ervaring toe in zijn rol als interim professional, adviseur of trainer. Continu verbeteren, resultaten boeken en organisaties, medewerkers en leveranciers naar een hoger niveau brengen. Hij is daarbij bevlogen, een ‘bouwer’, heeft oog voor de belangen van betrokken partijen en houdt het resultaat in het vizier. Schakelt snel tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hij heeft veel ervaring met verandertrajecten in diverse complexe omgevingen, is een self-starter en is vasthoudend. Ruim 25 jaar actief binnen de supply chain en het inkoop- en contractmanagement proces. Doet zijn werk met energie en betrokkenheid. Sinds medio 2012 zelfstandig ondernemer. Winnaar van de Dutch Sourcing Awards, thema Human Capital, April 2008.

In de loop der jaren is een professioneel netwerk opgebouwd. Bij grotere opdrachten wordt samengewerkt met andere zelfstandige professionals die hun sporen in de inkoopwereld of andere disciplines verdiend hebben om uw project tot een succes te maken. Voor meer info over partners met wie we samenwerken, zie www.deketen.nl  of www.inkoopmensen.nl